Når huset er i aldring er det på et tidspunkt behov for renovering. Dersom du ønsker totalrenovering, tar vi gjerne på oss oppdraget med å pusse opp huset ditt. Vi kan også utføre mindre renoveringsprosjekter som skifting av vinduer, gulv, kledning etc. 
Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og erfaring.

Grande Bygg AS  har utført flere ulike byggeoppdrag og rehabilitering i området rundt Snåsa kommune i flere år. Deriblant rehabilitering av hus rundt i Trøndelag fylke.

Grande Bygg AS påtar seg renoverings jobber, alt fra utskifting av vinduer til renovering av ditt hus. Gjennom en enkel befaring, kan vi hjelpe deg med å kartlegge hva som bør skiftes.

Når huset er i aldring er det på et tidspunkt behov for renovering. Dersom du ønsker totalrenovering, tar vi gjerne på oss oppdraget med å pusse opp ditt hus. Vi kan også utføre renoveringsprosjekter som skifting av vinduer, gulv, kledning etc.

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand!

Vi hjelper deg med å tilpasse boligen til en ny livssituasjon, gi nytt liv til en utdatert og nedslitt bolig, eller modernisere kjøkkenet for å skape store øyeblikk sammen med de nærmeste. Oppussing og rehabilitering er i kjerneområdet av det Grande Bygg AS driver med. Vi finner gode løsninger til eksisterende bolig som kanskje ikke er bygget etter dagens standard.